Suplimente alimentare
5 Htp Plus 90 Cpr
5 Htp Plus 90 Cpr
  In stoc
  6423602002205

Produsul este extrem de benefic pentru linistirea sistemului nervos, inducerea confortului psihic si hranirea fibrei nervoase. 5-HTP (l-5-Hidroxitriptofan) este un aminoacid precursor al serotoninei, numita "substanta fericirii" ntruct este responsabila de starea de bine psihic. De aceea, 5-HTP este cel mai puternic antidepresiv natural. Alevia foloseste 5-HTP natural, extras din planta Griffonia. Induce calm,relaxare si pofta de viata. Stimuleaza memoria si regleaza apetitul alimentar. Lipsa serotoninei poate sta la baza depresiilor, a starilor anxioase si a tulburarilor somnului. Valeriana si passiflora sunt plantele esentiale pentru linistire si calmare. Sunt eficiente ca anxiolitic, sedativ usor si calmant. Magneziul si vitamina B6 ntaresc si hranesc nervii, calmnd terminatiile nervoase stresate, hiperactive.

Compozitie per 3 comprimate: 5-HTP 210mg (700mg Griffonia simplicifolia 30% L-5-HTP) Valeriana 200 mg (Valeriana officinalis 0,8% acid valerenic) Passiflora 200mg (Passiflora incarnata 4% flavonoide) Magneziu 150mg (citrat de magneziu) Vitamina B6 4,2mg.

Efecte: o induce o stare de calm si relaxare; confort psihic si echilibru; o atenueaza nervozitatea, anxietatea, agitatia, depresia, emotivitatea, atacul de panica, astenia; o efect benefic n insomnie; usor sedativ; o efect benefic n: migrene, dificultati de concentrare, pesimism, cefalee, anorexie, ejaculare precoce, dependenta de alcool, droguri, tigari; o efect benefic n hipertensiune arteriala si palpitatii cardiace; n reducerea durerilor cronice de cap; o efect benefic n curele de slabire datorita reglarii apetitului; o amelioreaza simptomele fibromialgiei.

Proprietati
Mod de administrare:
Cte 1 comprimat de 3 ori pe zi, dimineata, la prnz si seara, preferabil pe stomacul gol, sau la recomandarea medicului.
Producator:
Alevia