Suplimente alimentare
Antioxivita 100ml
Antioxivita 100ml
  In stoc
  5941888800106

ANTIOXI VITA (100 ML) FORMULA CONCENTRATA

Este un produs inovativ, un antioxidant puternic, extras din samburi, pielite si rahis de struguri ( cca 700mg/ml). Materia prima procesat este din culturi certificate ecologic.

Ingrediente: apa, extract din seminte, pielite si rahis de struguri. Principiul activ: polifenoli (300mg GAE / ml) Produs Romanesc obtinut prin metoda brevetata, 100% natural. Polifenolii din struguri sunt antioxidani care au urmatoarele proprietai: accelereaz epurarea colesterolului sanguin; menin buna funcionare a sistemului cardio- vascular; ofer protecie ridicat mpotriva radicalilor liberi; limiteaz distrugerea fibrelor de colagen; stimuleaz activitatea unor enzime detoxifiante; ajut la reglarea tranzitului intestinal; mbuntesc secreia de insulina si protejeaz celulele pancreasului de aciunea radicalilor liberi; amelioreaza simptomele menopauzei. Mod de administrare: Se agita flaconul energic si se face dozarea in functie de indicatiile de mai jos. Produsul se administreaza dupa o masa principala ca atare sau diluat in apa, suc de fructe, ceai la temperatura potrivita, miere, iaurt etc.

Din cercetarile proprii, incepand cu anul 2008, nu s-au depistat reactii adverse inclusiv la utilizarea de durata. Actioneaza sinergic cu tratamentele alopate.

Singura atentionare este in cazul persoanelor care urmeaza un tratament cu anticoagulante, caz in care recomandam a nu se depasi doza de preventie de 2,5 ml/zi.

Proprietati
Mod de administrare:
2,5 ml pentru preventie sau intretinere. Ca tratament sau adjuvant la un tratament medicamentos: 5ml / zi la persoanele pana in 80 kg 7ml / zi la persoanele pana intre 80 kg 100 kg 10ml / zi la persoanele peste 100 kg
Producator:
Phenalex