Suplimente alimentare
Argint Coloidal Protect
Argint Coloidal Protect
26,50 Lei
Adauga in cos
  In stoc
  5060135810016

Compozitie Apa distilata, argint 15ppm.

Indicatii Deoarece argintul coloidal favorizeaza aparitia unor procese de eliminare si, in plus, are un efect antibacterian pronuntat, in anumite cazuri pot aparea reactii foarte puternice la utilizarea acestuia. Acest fenomen este numit efectul Herxheimer, iar manifestarile lui pot fi foarte diverse. In aceste cazuri se va continua doar in masura in care este posibil, insa, daca simptomele sunt extrem de severe, se va intrerupe imediat tratamentul, iar reluarea se va realiza scazand doza zilnica de 10-20 de ori si crescand-o apoi gradat, astfel incat efectele respective sa nu se mai manifeste sau sa fie suportabile. De notat totusi ca aceste manifestari sunt rare si ele arata si o insuficienta a procesului de eliminare a toxinelor rezultate din distrugerea germenilor patogeni, raportata la viteza de producere a lor.

Contraindicatii Produsul nu este toxic in dozele recomandate. Folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la argint.

Mod de preparare Argintul coloidal Protect este realizat in doua variante:

  1. Culoare galbena, avand particule cu dimensiunea medie de circa 20nm. Culoarea galbena este specifica particulelor cu dimensiunea medie cuprinsa intre 4 si 40nm.

La aceste dimensiuni, aglomerarea in stomac este mai redusa, argintul coloidal ajungand sub forma de particule in intestinul subtire intr-o masura mai mare. Totodata, din acest motiv, gustul sau este mai putin metalic, fiind mai usor tolerat de catre persoanele mai sensibile.

  1. Incolor, cu o tenta de gri, avand particule cu dimensiunea medie de 0,5-2nm. Anumite perfectionari tehnologice au permis stabilizarea acestui produs in timp si in interactiunea cu organismul, astfel incat sa poata fi utilizat si intern, fara o degradare semnificativa in stomac. Datorita particulelor mai reduse ca dimensiuni, eficienta sa este in anumite situatii mai ridicata decat al celui de culoare galbena, insa gustul mai pronuntat metalic poate deranja persoanele mai sensibile, acesta fiind principalul sau dezavantaj.
Proprietati
Mod de administrare:
Se va utiliza cate o cantitate de 5-15ml odata, de 1-4 ori pe zi, pana la doza recomandata, ingerata direct sau diluata intr-un pahar cu apa plata. Nu se va bea direct din recipient. 5-60ml, sau dupa sfatul medicului. A nu se depai doza prescrisa. Produsul nu inlocuieste o alimentatie echilibrata.
Producator:
Aghoras