Articular Stem
  In stoc
  6425262003301

rticular Stem 120 Capsule este un produs special destinat afectiunilor articulare, contribuind la regenerarea tesuturilor fiind stimulator de celule stem.
Articular stem 120 capsule face parte din categoria stimulatorilor naturali ai celulelor stem. Celulele stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfarsit, putandu-se diferentia si crea orice tesut sau organ din corpul uman. Ele sunt cele care construiesc diferitele organe inca dinainte de nastere (celulele stem embrionare), dar si cele care asigura ulterior cresterea si regenerarea organismului (celulele stem adulte). Articular stem are la baza stimulatori 100% naturali de celule stem, intre care se distinge prin valoarea sa terapeutica alga AFA.

   Alga AFA este o raritate a naturii deoarece exista un singur loc in lume unde creste in cantitati suficiente si are proprietatile terapeutice optime: lacul vulcanic Klamath, Statele Unite. Cercetarile stiintifice au aratat ca pigmentii albastri si verzi, existenti in alga AFA, stimuleaza productia de celule stem din maduva spinarii, in timp ce o alta  categorie de substante continute de alga AFA(polizaharide) stimuleaza migrarea celulelor stem acolo unde este nevoie de ele. Toate componentele din Articular Stem au efecte antiinflamatoare articulare, favorizeaza mentinerea si recapatarea mobilitatii articulare, diminueaza durerea articulara. Stimulatorii de celule stem ajuta la refacerea tesutului colagen din finele cartilaje din articulatii, afectate de procesele degenerative specificie anumitor forme de artrita.  

Actiuni:

Stimuleaza productia de celule stem adulte stimuleaza refacerea tesuturilor cartilaginoase din articulatii antiinflamator articular calmant al durerii combate procesele degenerative Indicatii:

artrita si poliartrita reumatoida reumatism degenerativ (osteoartrita sau osteoartroza) polimialgie reumatica artrita psoriazica bursita tendinita Compozitie:

Cartilaj de rechin, pulbere 150 mg Alga AFA (Aphanizomenon flos aquae) pulbere 100 mg Coaja de Salcie extract hidroalcoolic cu peste 25% salicina-110mg Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) pulbere 20 mg Spirulina (Spirulina maxima) pulbere 20mg Capsula tare de gelatina Precautii : A se administra cu prudenta femeilor insarcinate care alapteaza, pesoanelor cu sensibilitate la aspirina, precum si in caz de afectiuni de coagulare a sangelui, afectiuni renale si hepatice severe. Contine substante cu potential alergenic.

Contraindicat in hipercalcemie.

Proprietati
Mod de administrare:
Se iau cate 1 capsula, de 3 ori pe zi.
Producator:
Herbagetica