Suplimente alimentare
Astragalus Extract
Astragalus Extract
21,30 Lei
Adauga in cos
  In stoc
  6426070000841

Radacina acestei plante este folosita pe cale larga in medicina traditionala chineza, unde este considerata un imunostimulent cu adevarat redutabil. Sutele de studii stiintifice care i-au fost dedicate au confirmat valoarea nu doar ca imunostimulent, ci si ca antitumoral, stimulent al capacitatii de regenerare a organismului si antitumoral. Compozitie: Astragalus (Astragalus membranaceus), radacina, extract hidroalcoolic 4:1: 200mg; Astragalus (Astragalus membranaceus), radacina, pulbere: 200mg; capsula tare de gelatina.

Proprietati
Mod de administrare:
Cate 1-2 capsule de 2 ori pe zi, pe stomacul gol.
Precautii si contraindicatii::
Poate interactiona cu imunosupresive, corticosteroizi, anticoagulante, antiagregant-plachetare, heparina, agenti trombolitici, interferon, la administrarea concomitenta. A se intrerupe administrarea produsului inainte de orice interventie chirurgicala, existand riscul cresterii sangerarii.
Indicatii::
gripe, raceli, complicatii bronho-pulmonare a acestora, tuberculoza pulmonara sau osoasa, astm (are si efect imunomodulator) boala canceroasa, chimioterapia folosita in boala canceroasa boli infectioase cronice: hepatita virala, HIV, cistite recidivante, sinuzita cronica tulburari de circulatie periferica tulburari circulatorii la nivel cerebral afectiuni nervoase degenerative
Producator:
DVR PHARM