Suplimente alimentare
Beta-caroten Vitamina A
Beta-caroten Vitamina A
13,40 Lei
Adauga in cos
  In stoc
  6421803000600

12.000 UI sursa de provitamina A

Este demonstrat stiintific faptul ca extractul din alga Dunaliella salina reprezinta o sursa importanta de beta-caroten. Acesta, impreuna cu substante esentiale pentru sanatatea ta, precum alfa-carotenul, luteina, zeaxantina, actioneaza benefic asupra pielii si asupra vederii, intarind in acelasi timp sistemul imunitar.

Beta-carotenul incetineste procesul de imbatrine prematura a celulelor, de subtiere a corneei, de opacifiere si de perforare a acesteia, mentine sanatatea pielii si a mucoaselor, creste duritatea oaselor si a dintilor. Tot el este util in anumite stari fiziologice precum sarcina in care necesarul zilnic de vitamina A este crescut, sau in cele in care absorbtia si utilizarea de vitamina A sunt reduse, precum in diabet si hipotiroidism. De asemenea, protejeaza pielea expusa razelor solare si mentine bronzul pentru o perioada indelungata. Compozitie: Extract din alga Dunaliella salina (cu 10% beta-caroten).: 72 mg. (12.000 U.I.)

Proprietati
Mod de administrare:
1 cps. /zi cu 20-30 min. inainte de masa
Indicatii::
in perioadele de lucru intens la calculator sau de vizionari prelungite de programe TV pentru imbunatatirea vederii la lumina crepusculara (fiind indicat conducatorilor auto pe timp de noapte) pentru obtinerea unui bronz durabil si ca protectie impotriva razelor UV
Producator:
Rotta Natura