Suplimente alimentare
CA-MG-ZN+VIT. D2 naturala
CA-MG-ZN+VIT. D2 naturala
10,70 Lei
Adauga in cos
  In stoc
  P10052

Reechilibrare minerala si energizare Produsul este obtinut dupa o compozitie clasica, dar cu ingrediente naturale, care ii confera un plus de biodisponibilitate. Magneziul se obtine din apa de mare din zona coastelor Irlandei, fiind necesare aproximativ 500 de tone de apa pentru o tona de magneziu. Calciul este si el de provenienta oceanica, fiind obtinut dintr-o specie de alga rosiatica, iar Vitamina D2 este obtinuta din drojdia de bere inactivata. Compozitie: Aquamin TG/extract din alge Lithothamnion sp.(cu minim 30% Calciu), Magneziu marin (hidroxid de Magneziu cu minim 35% Magneziu), gelatin (capsul), Gluconat de zinc., Drojdie de bere inactivat (Saccharomyces cerevisiae), cu minim 8000 U.I. vit. D2/gram)

Proprietati
Mod de administrare:
Cate 1 capsula, de 2 ori pe zi, cu 20-30 min. inainte de masa.
Precautii si contraindicatii::
Femeile gravide si cele care alapteaza pot utiliza produsul la recomandarea medicului. Administrarea produsului la copii se va face la recomandarea medicului si numai n masura n care acestia pot inghiti fara dificultati capsula.
Indicatii::
persoanelor cu un nivel energetic scazut, in situatii de stres, anxietate, epuizare fizica sau mentala, celor cu o alimentatie deficitara sau dezechilibrata, persoanelor cu spasmofilie, sportivilor.
Compozitie:
Aquamin TG/extract din alge Lithothamnion sp.(cu minim 30% Calciu), Magneziu marin (hidroxid de Magneziu cu minim 35% Magneziu), gelatin (capsul), Gluconat de zinc., Drojdie de bere inactivat (Saccharomyces cerevisiae), cu minim 8000 U.I. vit. D2/gram)
Producator:
Rotta Natura