Suplimente alimentare
Calciu D3 60 capsule
Calciu D3 60 capsule
21,30 Lei
Adauga in cos
  In stoc
  6426070002456

Calciul este mineralul aflat in cantitatea cea mai mare in organism, fiind esential in zeci de procese vitale, iar vitamina D3 este indispensabila absorbtiei sale. Aceasta formula va propune o asociere exceptionala intre cea mai complexa formula de calciu natural (obtinut din alga calcaroasa) si vitamina D, obtinuta dintr-o sursa 100% naturala. Rezutatul este un remediu a carei actiune nu se limiteaza la compensarea deficitului de calciu, mergand pana la remedierea osteoporozei, ameliorarea reumatismelor de uzura sau a tulburarilor de crestere la copii. Alga calcaroasa din compozitia produsului este si un reglator al activitatii endocrine, motiv pentru care este recomandata in tulburarile care afecteaza paratiroidele, glandele suprarenale si glanda hipofiza. Drojdia de bere din care se extrage Vitamina D3, face acest oligoelement perfect asimilabil si tolerat excelent de catre organismul uman.

Compozitie Alga calcaroasa (Phymatolithon calcareum), alga fosilizata, uscata: 720mg; gelatina (capsula); Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), dezactivata si uscata pulbere: 40mg; magneziu marin, extract natural din apa de mare: 32mg; Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu vitamina D: 8mg. Doza zilnica recomandata aduce 864mg Calciu, reprezentand 108% VNR; doza zilnica recomandata aduce 70mg Magneziu, reprezentand 19% VNR; doza zilnica recomandata aduce 6,4mcg (256U.I.) Vitamina D, reprezentand 128%VNR (Valori Nutritionale de Referinta).

Proprietati
Mod de administrare:
4 capsule/zi.
Precautii si contraindicatii::
Hipercalcemie.
Indicatii::
- meninerea sanatatii sistemului osos, muscular si a dintilor - combaterea osteoporozei - combaterea tulburarilor de crestere la copii, deficitului de calciu, spasmofiliei - prevenirea hipertensiunii arteriale
Producator:
DVR PHARM