Suplimente alimentare
Carbune medicinal pulbere
Carbune medicinal pulbere
33,80 Lei
Adauga in cos
  In stoc
  6426070000506

Este vorba de acelasi ingredient natural ca si n cazul capsulelor, care are o retea de micropori ce adsorb diferite gaze, microorganisme sau substante toxice. Diferenta fata de capsule este insa semnificativa si este dat de un singur lucru: cantitatea. O jumatate de lingurita de crbune contine substanta activa cat 5-6 capsule, ceea ce nseamna o eficienta foarte mare n urmatoarele cazuri: Balonare se ia cte o jumatate de lingurita inainte si dupa masa, ceea ce practic elimina simptomele neplacute (abomen umflat, crampe, gaze) Diaree, toxiinfectii alimentare, colita, colita ulcerativa efectul apare n cateva ore de la administrare si este direct proportional cu cantitatea ingerata Intoxicatii accidentale cu substante chimice se iau 5-6 lingurte de carbune ca tratament de urgenta pn la ajungerea la o unitate medicala specializata.

Proprietati
Mod de administrare:
Cte 1 lingurit (2g) de 2-3 ori pe zi. Crbunele sub form de pulbere se administreaz ntotdeauna n apa: 1 lingurit din acest produs se pune ntr-un pahar, adaugnd apoi progresiv ap si amestecnd, iar suspensia astfel format se bea ntr-o singur repriz.
Producator:
DVR PHARM
Afectiuni:
Contribuie la reducerea flatulentei dup consumul de alimente*; sustine functionarea normal a sistemului digestiv. *Efectul benefic se obtine n conditiile consumului unei cantitti de 1g, cel putin cu 30 minute nainte de mas si 1g imediat dup mas.