Suplimente alimentare
Cartilaj De Rechin 120cps
Cartilaj De Rechin 120cps
  In stoc
  6425262005121

Contribuie la:

  • mentinerea structurii si functionarii optime a articulatiilor;
  • mentinerea mobilitatii si flexibilitatii articulatiilor si la mentinerea densitatii osoase normale;
  • sustinerea unei bune gestionari a stresului organic produs de interactiunea cu radiatiile si substantele toxice;
  • functionarea normala a sistemului imunitar.

Ingrediente/capsula: Cartilaj de rechin - 500 mg; capsula de gelatina.

Cartilajul de Rechin si sanatatea articulatiilor: Cartilajul de Rechin este o pulbere obtinuta din tesutul elastic, foarte rezistent, care alcatuieste "structura de rezistenta a corpului rechinilor. Aceasta pulbere este bogata in condroitina, o substanta extrem de eficienta in diversele forme de reumatism degenerativ, care ajuta la refacerea articulatiilor si le reda mobilitatea. Potrivit unor studii realizate in Franta, pe persoane cu artrita si osteoartrita, dupa 3 luni de administrare a cartilajului de rechin, durerea si rigiditatea articulatiilor au fost reduse semnificativ. Cartilajul de Rechin un adjuvant pretios in boala canceroasa: Studiile detaliate, cu privire la actiunea antitumorala a cartilajului de rechin, au aratat ca acesta actioneaza pe nu mai putin de 3 cai, pentru a-i ajuta pe bolnavii de cancer sa invinga aceasta afectiune:

  1. Prin stimularea sistemului imunitar
  2. Prin impiedicarea vascularizarii tumorilor
  3. Prin inducerea mortii programate a celulelor tumorale fiecare celula a organismului uman are o durata de viata limitata, dupa care se autodistruge (mecanism numit apoptoza), fiind inlocuita de o celula tanara. La celulele maligne acest program de autodistrugere nu mai functioneaza, insa prin administrarea cartilajului de rechin, ele reintra in normal, fiindu-le indusa asa-numita "moartea programata.

Cartilajul de Rechin si imunitatea: Desi nu au oase si ca atare nici maduva osoasa, care la alte animale este baza sistemului imunitar, s-a dovedit ca rechinii foarte rar fac tumori (sunt speciile animale cele mai putin vulnerabile la cancer), sunt extrem de rezistenti la infectii si ranile lor se vindeca foarte repede si fara complicatii. Cu alte cuvinte, rechinii au un sistem natural de aparare al organismului foarte puternic. "Sediul fenomenalei capacitati de aparare a rechinilor este chiar in cartilajul lor, care administrat animalelor a avut asupra imunitatii acestora efecte fenomenale si, cumva, paradoxale. De exemplu, s-a observat la soarecii bolnavi de cancer ca nivelul de celule ale sistemului imunitar creste mult mai mult la nivelul tumorii decat in sange. Apoi, unele celule imunitare specializate (limfocitele B si T, mai ales) sunt produse in numar mult mai mare.

Proprietati
Mod de administrare:
Cate 1 capsula de 4 ori pe zi.
Producator:
Herbagetica