Suplimente alimentare
Cartilaj De Rechin 60cps
Cartilaj De Rechin 60cps
21,30 Lei
Adauga in cos
  In stoc
  6426070000032

Un excelent ajutor in afectiunile articulare (reumatice, post-traumatice) si ale oaselor, condroitin sulfatul si calciul pe care le contine, dandu-i un efect regenerant la nivelul articulatiilor si al structurii osoase. Are, de asemenea, efecte antitumorale, mpiedicand in special procesul de vascularizare (angiogeneza) al tumorilor. Mucopolizaharidele din compozitia sa il fac si un bun imunostimulator, dar si un sustinator de efort fizic excelent. Compozitie: Cartilaj de rechin cu min. 10% calciu si min. 4% condroitina: 500mg; gelatina (capsula) 100mg. Cartilajul de rechin un adjuvant preios n boala canceroasa

Studiile detaliate, facute despre actiunea antitumorala a cartilajului de rechin, au aratat ca acesta actioneaza pe nu mai putin de trei cai, pentru a-i ajuta pe bolnavii de cancer sa invinga aceasta afectiune:

  1. Prin stimularea sistemului imunitar

  2. Prin impiedicarea vascularizarii tumorilor

  3. Prin inducerea mortii programate a celulelor tumorale fiecare celula a organismului uman are o durata de viata limitata, dupa care se auto-distruge (mecanism numit apoptoza), fiind inlocuita de o celula tanara. La celulele maligne acest program de autodistrugere nu mai functioneaza, insa prin administrarea cartilajul de rechin, ele reintra n normal, fiindu-le indusa asa-numita moarte programata.

Cartilajul de rechin si imunitatea

Desi nu au oase si ca atare nici maduva osoasa, care la alte animale este baza sistemului imunitar, s-a dovedit ca rechinii foarte rar fac tumori (sunt speciile animale cele mai putin vulnerabile la cancer), ca sunt extrem de rezistenti la infectii si ca ranile lor se vindeca foarte repede si fara complicatii. Cu alte cuvinte, rechinii au un sistem natural de aparare al organismului de... campioni. Sediul fenomenalei capacitai de aparare a rechinilor este n chiar cartilajul lor, care administrat animalelor de experiena a avut asupra imunitaii a acestora efecte fenomenale si, cumva, paradoxale. De exemplu, s-a obervat la soarecii bolnavi de cancer ca nivelul de celule ale sistemului imunitar creste mult mai mult la nivelul tumorii dect n snge. Apoi, unele celule imunitare specializate (limfocitele B si T, mai ales) sunt produse n numar mult mai mare, dar globulele albe (macrofagele) scad usor.

Proprietati
Mod de administrare:
cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.
Precautii si contraindicatii::
A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza si persoanelor cu afectiuni renale, hepatice si cancer (numai sub supraveghere medicala). Produsul contine un ingredient de origine marina. Hipercalcemie
Indicatii::
reumatism, bursite, tendinite refacere dupa entorse, luxatii, fracturi osteoporoza, tulburari de mineralizare boala canceroasa in general cancer pulmonar cancer la prostata cancer la san cancer de piele deficiente imunitare psoriazis spor de performanta (contribuie la reducerea efectelor traumatismelor musculare, sinoviale si articulare)
Producator:
DVR PHARM