Suplimente alimentare
Chitosan vegetal 750 mg
Chitosan vegetal 750 mg
36,50 Lei
Adauga in cos
  In stoc
  P10056

Chitosanul vegetal este un tip de fibra revolutionara pentru gestionarea masei corporale prin reducerea abosrbtiei grasimilor si inducerea senzatiei de satietate. Aceasta fibra, extrasa dintr-un tip de ciuperca, are capacitatea de a lega grasimile de pana la de 800 de ori greutatea sa. Odata ajuns in stomac, Chitosanul inglobeaza grasimile, impiedicandu-le sa intre in circuitul sangvin si eliminandu-le ca reziduuri incarcate de toxine. In acest mod, Chitosanul reduce aportul de grasimi cu efect asupra masei corporale si a nivelului de colesterol. Chitosanul vegetal, spre deosebire de cel obtinut din crustacee, este cu pana la 33% mai eficient, avand un timp redus de dizolvare si o capacitate mai mare de absorbtie a grasimilor.

Compozitie: Extract purificat din miceliu de Aspergillus niger cu minim 85% Chitosan- 750 mg., capsula: gelatina.

Proprietati
Mod de administrare:
Cate 2 capsule, de 2 ori pe zi, cu 200 de ml de apa, cu 20-30 de minute inaintea meselor.
Precautii si contraindicatii::
Se administreaza la minimum 4 ore diferenta fata de alte medicamente sau suplimente alimentare. A nu se administra persoanelor sub 18 ani, femeilor gravide sau celor care alapteaza.
Indicatii::
persoanelor care vor sa slabeasca celor cu un nivel mare al colesterolului celor cu apetit crescut persoanelor care nu au o alimentatie cu un aport crescut de fibre
Producator:
Rotta Natura