Remedii naturiste
Produse pentru slabit
CLA ACID LINOLEIC CONJUGAT30 capsule
CLA ACID LINOLEIC CONJUGAT30 capsule
  In stoc
  P10057

Elimina grasimile

Atunci cand silueta ta are nevoie de rezultate vizibile si durabile, CLA SoS Silueta este solutia.

Acest acid gras esential (acid linoleic conjugat) se gaseste in mod normal in carnea de vita si lactate, insa in cantitati insuficiente pentru rezultate asupra greutatii corporale.De aceea, suplimentarea cu CLA concentrat, obtinut din extractul de sofranel este esentiala pentru obtinerea rezultatelor.

Cercetarile stiintifice au aratat ca aceasta este solutia naturala pentru a reduce grasimea din corp si pentru a imbunatati aspectul siluetei.

CLA SoS Silueta este cel mai bun tip de acid linoleic conjugat disponibil pe piata. Concentratia lui de substanta activa, de pana la 85% a facut ca el sa fie cel mai vandut supliment patentat de acest tip din lume.

Profesionistii din domeniul sanatatii au incredere in CLA SoS Silueta datorita celor peste 18 studii care i-au demonstrat eficienta, beneficiile pentru sanatate si siguranta utilizarii sale. Compozitie: Acid Linoleic Conjugat 1000 mg (80%-85%)-Tonalin FFA, obtinut din seminte de sofranel

Proprietati
Producator:
Rotta Natura
Afectiuni:
pentru eliminarea grasimilor sportivilor pentru cresterea masei musculare pentru eliminarea celulitei
Actiuni:
ajuta la eliminarea grasimilor din organism sustine remodelarea corporala ajuta la mentinerea si cresterea masei musculare stimuleaza metabolismul asigura suportul unui nivel optim al colesterolului din sange