Suplimente alimentare
Crom Natural 60cps
Crom Natural 60cps
23,20 Lei
Adauga in cos
  In stoc
  6426070002050

Cromul este un mineral pe care organismul il foloseste pentru metabolizarea carbohidratilor, avand o importanta vitala pentru sanatate. Un nivel scazut al cromului in organism este asociat cu o greutate corporala crescuta si cu cresteri ale glicemiei si ale nivelului colesterolului din sange. Compozitie Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), uscata si dezactivata, pulbere: 470mg; capsula de gelatina; Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min. 2000ppm Crom: 30mg. Doza zilnica recomandata aduce 60-120mcg Crom, reprezentand 150-300% VNR (Valori Nutritionale de Referinta).

Proprietati
Mod de administrare:
1 capsula pe zi. Pentru situatii speciale, la recomandarea medicului: cate 1 capsula, de 2 ori pe zi.
Precautii si contraindicatii::
Persoanele cu diabet sau hipoglicemie, femeile insarcinate si copiii sub 12 ani trebuie sa consulte medicul inainte de folosirea produsului. Supradozarea poate produce tulburari gastrointestinale.
Indicatii::
o diabet zaharat de tip I si II - potenteaza actiunea insulinei si influenteaza astfel metabolismul carbohidratilor o dezvoltarea masei musculare o controlul greutatii corporale, contribuind la arderea grasimii o mentinerea concentratiei normale de glucoza in sange o reducerea starilor de oboseala, epuizare o reducerea colesterolului si a trigliceridelor o combaterea excesului de greutate la copii
Producator:
DVR PHARM