Suplimente alimentare
Gymnema extract 60 capsule
Gymnema extract 60 capsule
21,30 Lei
Adauga in cos
  In stoc
  6426070000865

Este o planta provenita din India, unde este denumita gudmar, ceea ce s-ar traduce prin: distrugatorul de zahar. Si, intr-adevar, este printre cele mai bune reglatoare ale nivelului de zahar din sange, fiind folosita pe scara larga contra diabetului si complicatiilor sale, dar si pentru reglarea greutatii corporale. Gymnema este recomandata tuturor celor care au o dieta de tip occidental, cu multe produse care contin zahar sau amidon, cu produse gen fast-food sau procesate industrial. Compozitie Gymnema (Gymnema sylvestris), parti aeriene, extract cu min 25% acid gimnemic: 150mg; Gymnema (Gymnema sylvestre), parti aeriene, pulbere: 150mg; capsula tare de gelatina.

Are rol benefic in: constipatie cronica si acuta, detoxifiere guta (elimina acidul uric din organism) reumatism obezitate, ingrasare - eficienta este foarte ridicata la marii amatori de dulciuri, alimente bogate in amidon (faina alba, orez, cartofi etc.) diabet de tip I si II, sindrom metabolic, indigestii retentie de lichide, ateroscleroza

Proprietati
Mod de administrare:
Se iau 2-4 capsule pe zi, pe zi. In primele 3 zile, se administreaza o capsula pe zi, crescandu-se apoi doza - in functie de tranzitul intestinal - pana la cea maxima, de 4 capsule pe zi. Daca tranzitul intestinal este prea intens, doza se va reduce corespunzator.
Precautii si contraindicatii::
Produsul este un laxativ puternic.
Producator:
DVR PHARM