Suplimente alimentare
Mumie Extr Rasina+propolis 60cps
Mumie Extr Rasina+propolis 60cps
40,50 Lei
Adauga in cos
  In stoc
  5941828005622

Peste 50 de substante organice si minerale. Util in peste 60 de afectiuni. Ajuta la reducerea durerilor si inflamatiilor articulare. Favorizeaza refacerea cartilajului articular. Contribuie la reducerea in volum a prostatei. Ajuta la reglarea tensiunii arteriale. Protejeaza ficatul de efectele nocive ale diverselor toxine. Protejeaza impotriva virozelor respiratorii. Contine toate vitaminele, cu exceptia vitaminei K.

Compozitie: Rasina Mumie - in compozitia sa intra un intreg complex de substante organice si minerale (intre 25 si 40): produse de descompunere a compusilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, axalic), aminoacizi (fenilalanina, alanina, arginina, tirozina, lizina, serina, valina, metiomina, glicina, acid aspartic, acid glutamic) si alti acizi, terpenoide, steroizi vegetali, vitamine din grupa B si P, fragmente de molecule polifenolice si alti compusi, si de asemenea macro- si microelementele: calciu, magneziu, sodiu, potasiu, etc.

Propolis - contine: derivati flavonici (flavonoidele), acid feluric (activ contra germenilor Gram pozitiv si Gram negativ), ceruri, aminoacizi, polen, balsamuri, fermenti, microelemente (fier, cupru, aur, magneziu, calciu, zinc, mangan, crom, nichel, cadmiu, vanadium, wolfram, cobalt, strontium, siliciu, staniu, iridium), substante antibiotice, rasini, acizi aromatici, acizi. Contine toate vitaminele cunoscute cu exceptia vitaminei K.+ Actiuni: Imunomodulator (stimuleaza diviziunea limfocitelor T si a limfocitelor B), detoxifiant (elimina reziduurile si toxinele din organism), tonic si energizant puternic, regenerant si intineritor, actioneaza sinergic in lupta impotriva radicalilor liberi, responsabili ai procesului de imbatranire prematura sau accelerata a organismului, influenteaza pozitiv functionarea sistemului nervos si endocrin, a sistemului osos, a aparatului respirator si cardiovascular, a sistemului urinar si reproducator si a intregului tub digestiv, vasodilator si hipotensiv, antimicrobian, antibacterian, antiparazitar si antivirotic, cicatrizant, antispastic, antiseptic bucal, stimulator al refacerii tesuturilor afectate de rani, taieturi, arsuri, degeraturi, protector impotriva radiatiilor Roentgen si de alta natura. Durata unei cure: 25-30 de zile. In cazul bolilor grave sau cronice cura se va repeta dupa o pauza de 5-10 zile. Contraindicatii: Este contraindicat femeilor gravide si celor care alapteaza, copiilor cu varsta de pana la 3 ani, cat si celor care prezinta reactii alergice la produsele apicole. Este contraindicat consumul de alcool in perioada administrarii.

Proprietati
Mod de administrare:
Se ia intern, in functie de greutatea corporala, dupa cum urmeaza: Pana la 70 kg 0,2 gr. de 2 ori pe zi. Intre 70-80 kg 0,3 gr. de 2 ori pe zi. Intre 80-90 kg 0,4 gr. de 2 ori pe zi. Peste 90 kg 0,5 gr. de 2 ori pe zi.
Producator:
Damar