Suplimente alimentare
Passiflora + Magneziu 60 capsule
Passiflora + Magneziu 60 capsule
21,30 Lei
Adauga in cos
  In stoc
  6426070000223

Produsul reuneste principii active ce ajuta la functionarea normala a sistemului nervos, regland ciclul veghe-somn, echilibrand starea emotionala, imbunatatind capacitatea de relaxare. Compozitie Extract metanolic uscat 10:1 din Passiflora (Passiflora incarnata), frunze si flori : 202,5mg; magneziu marin japonez, extras din apa de mare: 135mg; Passiflora (Passiflora incarnata), frunze si flori, pulbere: 112,5mg; gelatina (capsula); Doza maxima pentru consumul zilnic asigura 80mg Mg ceea ce reprezinta 21%VNR.

Are rol benefic in: o tulburari de somn (dificultate in adormire, treziri nocturne frecvente, somn ne-odihnitor etc.) o anxietate, sindrom anxios-depresiv o atacuri de panica o depresie, adjuvant in depresia bipolara o aritmie cardiaca (tahicardie, extrasistole) o tulburari de apetit pe fond de stres o oboseala cronica o variatii ale tensiunii arteriale pe fond de stres o ADHD o comportament agresiv (irascibilitate, crize de furie etc.)

PASSIFLORA CU MAGNEZIU, STRESUL SI OBOSEALA
Principiile active din passiflora reduc reactivitatea la stres si fravorizeaza relaxarea, regenerarea emotionala si mentala. Magneziul marin japonez are o actiune complementara, crescand rezistenta la efort (inclusiv intelectual), conferind o stare de tonus, de viociune. Impreuna, cele doua sunt un excelent sustinator de efort, util pentru persoanele supuse la solicitari mari, care traiesc sau muncesc intr-un mediu caracterizat de tensiune psihica, carora le vine dificil sa se relaxeze si sa se regenereze.
PASSIFLORA CU MAGNEZIU SI ANXIETATEA
Passiflora are o actiune calmanta, blanda si totodata puternica, asupra psihicului, diminuand starile de neliniste, de teama, de angoasa. La randul sau, magneziul marin japonez are un efect de stabilizare psihica, ajutand la eliminarea fluctuatiilor emotionale si crescand rezistenta la stres. In tandem, cele doua ingrediente 100% naturale ajuta la diminuarea intensitatii si frecventei starilor de anxietate, atacurilor de panica, starilor anxios-depresive etc. Este important de stiut ca efectul poate aparea imediat, dar si in timp. Unii specialisti sustin ca efectele passiflora se vad cel mai bine dupa 3 saptamani de administrare constanta.
PASSIFLORA CU MAGNEZIU SI INSOMNIA
In tulburarile de somn, este foarte important sa descifrati felul in care organismul dvs. reactioneaza la combinatia dintre passiflora si magneziu. La cei mai multi oameni, efectul anti-insomnie apare la administrarea in timpul zilei (la ora 8 si la ora 16) si nu inainte de culcare. Practica a aratat, insa, ca unii oameni sunt mai receptivi la efectul somnifer daca isi administreaza capsulele cu 30-60 de minute inainte de culcare. Si inca un lucru: o doza mai mare nu inseamna neaparat un efect somnifer mai puternic. De multe ori insomnia a fost eliminata mai usor cu o singura capsula luata dimineata si seara decat cu 3-4 capsule luate inainte de culcare.
Proprietati
Mod de administrare:
Se administreaza cate 1-2 capsule de doua ori pe zi, dimineata si seara.
Precautii si contraindicatii::
A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza si copiilor.
Producator:
DVR PHARM