Suplimente alimentare
Prostaveg 120 capsule
Prostaveg 120 capsule
62,80 Lei
Adauga in cos
  In stoc
  6426316645737

ProstaVeg capsule actioneaza pentru mentinerea sanatatii si pentru vindecarea bolilor prostatei. Recomandat pentru adenom de prostata, cancer de prostata. ProstaVeg - contribuie la mentinerea metabolismului celular normal si a sanatatii celulelor, la functionarea normala a prostatei si a aparatului genito-urinar in general, sustine buna gestionare a stresului organic produs de interactiunea cu radiatiile si substantele toxice.

Este un produs unic, este o formula din noua ingrediente vegetale, cu o varietate impresionanta de cai prin care actioneaza pentru mentinerea sanatatii si pentru vindecarea bolilor prostatei. Baza produsului o constituie doua extracte standardizate, cu o inalta concentratie, care ajuta la un reglaj hormonal rapid, respectiv activeaza puternic imunitatea. Per capsula: - Capsula vegetala - Sofran-de-India (Curcuma longa), rizom, pulbere: 90mg - Palmier-pitic (Serenoa repens), fructe, extract apos 1:1: 80mg - Astragalus (Astragalus membranaceus), radacina, extract hidroalcoolic 20:1 cu min 50% polizaharide: 50mg - Astragalus (Astragalus membranaceus), radacina, pulbere: 40mg - Gheara-matei (Uncaria tomentosa), scoarta, pulbere: 40mg - Coada calului (Equisetum arvense), parti aeriene, extract apos (silice) cu min 7% siliciu: 30mg - Coacaz negru (Ribes nigrum), frunze, extract apos cu min.15% polifenoli: 30mg - Palmier-pitic (Serenoa repens), fructe, extract 4:1 in dioxid de carbon supercritic, cu min. 25 acizi grasi: 20mg - Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min. 2000ppm Seleniu: 20mg. Doza recomandata aduce 80-160mcg Seleniu (145-290%VNR).

Proprietati
Mod de administrare:
Cate 1-2 capsule, de 2 ori pe zi, dimineata si seara. Cate 1-2 capsule, de 2 ori pe zi, dimineata si seara. Cate 1-2 capsule, de 2 ori pe zi, dimineata si seara.
Precautii si contraindicatii::
nu se cunosc.
Indicatii::
adenom de prostata cancer de prostata prostatita (se foloseste in paralel cu eventuala medicatie antiinfectioasa, recomandata de medic) adjuvant in orhita, epididimita (se foloseste in paralel cu eventuala medicatie antiinfectioasa, recomandata de medic) adjuvant in infertilitatea masculina adjuvant in impotenta (in special cea hormonala) adjuvant dupa interventiile chirurgicale asupra prostatei (tratament post-operator pentru prevenirea/diminuarea eventualelor complicatii) nivel anormal al testosteronului la barbati - actioneaza in sens reglator, atat intr-un sens cat si in celalalt refacerea echilibrului hormonal dupa administrarea de steroizi pentru cresterea masei musculare imbunatatirea performantei sexuale a barbatilor cu adenom de prostata.
Producator:
DVR PHARM