Telom- R 120cps
62,80 Lei
Adauga in cos
  In stoc
  6426070001251

Telomerii reprezinta o regiune de ADN situata la capatul fiecarui cromozom. Acestia au rolul de a proteja materialul genetic al celulei.

Cercetatorii au descoperit ca exista o legatura intre micsorarea lungimii telomerilor si procesul imbatranirii si al aparitiei bolilor.

Scurtarea telomerilor, care se produce progresiv, este, practic, cauzata de incapacitatea organismului de a mai produce suficienta telomeraza (o enzima care impiedica scurtarea telomerilor si reface secventele de ADN) odata cu inaintarea in varsta.

In lume, exista cateva specii de plante care ajuta la mentinerea si chiar la cresterea lungimii acestor telomeri.

Telom-R 120 capsule DVR Pharm contine o formula originala, pe baza de extracte 100% naturale, care stimuleaza functiile acestor telomeri, crescand exponential imunitatea, regenerand si intinerind organismul.

Compozitie:

Astragalus (Astragalus membranaceus) este cel mai bun stimulator de telomeraze (enzimele care controleaza telomerii) din lume, la ora actuala. Extractul de Astragalus, cu raport de extractie de 20:1 (contine de 20 de ori mai multe principii active decat simpla planta!), este un fenomenal stimulent imunitar, un protector al plamanilor si al cailor respiratorii, precum si al glandelor endocrine. Nu in ultimul rand, extractele concentrate de Astragalus sunt printre cei mai activi agenti anti-cancer cunoscuti.

Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) este o alga unicelulara extrem de bogata in clorofila si nutrieti si, conform studiilor stiintifice, este si un excelent stimulator al telomerazelor. Daca Astragalus-ul actioneaza mai ales la nivelul celulelor sistemului imunitar, sistemului endocrin si nervos, Chlorella reintinereste pielea, tesuturile elastice si anumite celule neuronale.

Laptisorul de matca potenteaza actiunea stimulatorilor de telomeraze si, in plus, creste productia si mobilitatea celulelor stem, cunoscute si ca echipa de reconstructie a organismului. El asigura o refacere rapida in urma efortului prelungit si a stresului, are efect antidepresiv si imbunatateste functiile creierului, prevenind si avand un efect adjuvant important in maladia Parkinson si Alzheimer, scleroza multipla, dementa vasculara.

Ciuperca tibetana (Cordyceps sinensis) este cel mai puternic remediu anti-cancer cunoscut, facand un tandem redutabil cu extractul Astragalus. Sfera de actiune acestui tandem este impresionanta: cancer pulmonar, cancer la san si ovarian, cancer de colon si de rect, cancer de prostata.

Indicatii terapeutice:

Cresterea imunitatii organismului

Boala canceroasa

Chimioterapie

Hepatita virala, alcoolica

Infectii respiratorii recidivante, bronsita cronica, pneumonie, TBC

Astm bronsic

Iradiere terapeutica sau accidentala

Reumatism, osteoartrita, lombosciatica, spondiloza, spondilita

Imbunatatirea aspectului pielii

Sclerodermie, psoriazis, lupus eritematos

Tulburari de potenta

Proprietati
Mod de administrare:
Cte 1-2 capsule, de 2 ori pe zi
Producator:
DVR PHARM