Turmeric 3X
  In stoc
  6426070002012

Turmericul este numit planta-fenomen, fiindu-i dedicate mii de studii medicale. Traditiile culturale orientale, cum sunt medicina traditionala chineza si Ayurveda, au pretuit si folosit turmericul datorita proprietatilor sale terapeutice exceptionale, de mai bine de 5000 de ani. Turmeric 3X contine 3 forme de preparare a turmericului: doua tipuri de extracte super-concentrate si pulbere din radacina de Curcuma longa (Turmeric) de cea mai buna calitate, din agricultura certificata ecologic. Acest trio, obtinut din radacina turmericului are zeci de efecte vindecatoare, demonstrate prin studii stiintifice.

  1. Extractul super-concentrat, care contine 95% curcumina - principala substanta activa a turmericului, asigura intensitatea extraordinara a efectului terapeutic al acestui produs natural.
  2. Extractul integral, care este de 10 ori mai puternic decat simpla planta, pastreaza, in acelasi timp, o mare parte din complexitatea sa terapeutica.
  3. Pulberea de turmeric contine toate principiile active care se afla in mod natural in rizomul acestei plante si asigura intreaga gama de efecte vindecatoare a acestei plante medicinale. Compozitie Sofran-de-India (Curcuma longa), rizom si radacini, extract cu 95% curcumina: 200mg; Sofran-de-India (Curcuma longa), rizom si radacini, extract 10:1: 100mg/ capsula; capsula tare de gelatina; Sofran-de-India (Curcuma longa/Curcuma sp.), rizom, pulbere: 70mg; Piper-negru (Piper nigrum), pulbere: 30mg.

Are rol benefic in

  • eczeme alergice, bronsita cronica si astmatiforma, astm
  • cancer de colon, de rect, cancer de piele, cancer hormono-dependent (la san, ovarian sau de prostata)
  • boli ale sistemului digestiv: dispepsie si indigestie, gastrita, ulcer, colita, sindromul colonului iriabil, rectocolita ulcero-hemoragica (boala Crohn)
  • reumatism, artrita reumatoida, artroza, spondiloza si spondilita
  • afectiuni ale sistemului nervos: scleroza multipla, maladia Parkinson, dementa vasculara
  • hepatita virala sau alcoolica
  • mentinerea frumusetii pielii, prevenirea ridurilor de expresie, recapatarea elasticitatii pielii dupa nastere
Proprietati
Mod de administrare:
Cate 1-2 capsule, de 2 ori/zi.
Precautii si contraindicatii::
Se va administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza. Produsul este un puternic colecistochinetic si hipoglicemiant - daca apar simptome ca disconfortul abdominal, ameteala sau senzatia de greata, capsulele vor fi administrate imediat dupa masa.
Producator:
DVR PHARM