Suplimente alimentare
Zeolit 60 capsule
Zeolit 60 capsule
17,40 Lei
Adauga in cos
  In stoc
  6426070000025

Este un mineral natural care, datorita structurii sale micro-poroase, are capacitatea de a retine metalele grele din organism (plumb, cupru, fier, cadmiu, cesiu, mercur etc). Efectele sale nu se opresc insa aici, el avand un efect benefic si asupra prostatei (in special in adenom), asupra rinichilor (retine multe toxine, usurand activitatea renala), in cazurile de tumori benigne si, mai rar, maligne.

Compozitie Tuf zeolitic mineralizat, cu 83% clinoptilolit micronizat - 500 mg; gelatina (capsula) - 100mg.

Are rol benefic in: boala canceroasa (cancer hepatic, mamar, ovarian, al intestinului gros si al rectului, la prostata, la plamani etc.); leucemie; deficiente imunitare;infertilitate la barbati " hepatita la alcoolici " hepatita virala B si C " tiroidita auto-imuna, noduli tiroidieni, hipertiroidie " gripa " insuficienta cardiaca, infarct " artrita si poliartrita reumatoida " distrofie musculara " arsuri solare, iradiere " radioterapie in cancer " sechele ale intoxicatiei cu cupru, mercur, arseniu Zeolitul silicic este o forma superioara de zeolit, extreme de bogatain siliciu si foarte saracain aluminiu. Continutul ridicat de siliciu este asociat cu o mai buna capacitate de adsorbtie a metalelor grele si radioactive, cu o mai puternica actiune detoxifianta exercitata asupra organismului pe ansamblu. Proprietatile sale sunt mult amplificate de procesul de activare prin micronizare. Aceasta micronizare se face cu ajutorul unor utilaje speciale, care maruntesc particulele de zeolit pana la nivele de 5 microni sau mai mici, nivel la care zeolitul incepe sa se comporte mai mult ca un fluid decat ca un solid. Particulele extrem de fine de zeolit au o suprafata de contact foarte mare, "capturand" astfel in structura de canale microscopice ale mineralului metalele grele (Plumb, Mercur, Cadmiu, Cesiu, Cupru etc.), precum si anumite substante chimice toxice, cum ar fi bisfenolul A, anumite pesticide, parabeni etc. Practic, zeolitul silicic micronizat are o actiune de cateva ori mai puternica decat a zeolitilor clasici.

Proprietati
Mod de administrare:
Cate 1-2 capsule, de trei ori pe zi, inainte de mese.
Precautii si contraindicatii::
Poate inactiva unele metale (litiu,fier,magneziu) din medicamente sau suplimente alimentare, la administrarea concomitenta.
Producator:
DVR PHARM