Suplimente alimentare
ZeoSilicic Forte pulbere 230g
ZeoSilicic Forte pulbere 230g
33,80 Lei
Adauga in cos
  In stoc
  6426070000858

Este o combinatie simpla, dar extrem de eficienta, intre zeolitul silicic micronizat si extractul de fructe de coacaz negru (Ribes nigrum). Zeolitul silicic are un efect puternic detoxifiant, catalizand eliminarea din organism a metalelor grele si a deseurilor de metabolism, in timp ce coacazul negru stimuleaza imunitatea, scade glicemia, protejeaza ochii, vasele de sange si tesuturile elastice de procesele degenerative. Acest amestec de pulberi este foarte bogat in antociani, flavonoide, vitamine (A, C, PP), resveratrol. Compozitie Tuf zeolitic mineralizat, cu 83% clinoptilolit, micronizat cu granulatie de max.5 microni -75%; Coacaze negre (Ribes nigrum) - extract uscat din fructe cu min 3% polifenoli (maltodextrina) - 25%.

Are rol benefic in: boala canceroasa (cancer hepatic, mamar, ovarian, al intestinului gros si al rectului, la prostata, la plamani etc.), leucemie, deficiente imunitare, infertilitate la barbati, hepatita la alcoolici, hepatita virala B si C, tiroidita auto-imuna, noduli tiroidieni, hipertiroidie, gripa, insuficienta cardiaca, infarct, artrita si poliartrita reumatoida, distrofie musculara, arsuri solare, iradiere, radioterapie in cancer, sechele ale intoxicatiei cu cupru, mercur, arseniu. Zeolitul silicic este o forma superioara de zeolit, extreme de bogata in siliciu si foarte saraca in aluminiu. Continutul ridicat de siliciu este asociat cu o mai buna capacitate de adsorbtie a metalelor grele si radioactive, cu o mai puternica actiune detoxifianta exercitata asupra organismului pe ansamblu. Proprietatile sale sunt mult amplificate de procesul de activare prin micronizare. Aceasta micronizare se face cu ajutorul unor utilaje speciale, care maruntesc particulele de zeolit pana la nivele de 5 microni sau mai mici, nivel la care zeolitul incepe sa se comporte mai mult ca un fluid decat ca un solid. Particulele extrem de fine de zeolit au o suprafata de contact foarte mare, "capturand" astfel in structura de canale microscopice ale mineralului metalele grele (Plumb, Mercur, Cadmiu, Cesiu, Cupru etc.), precum si anumite substante chimice toxice, cum ar fi bisfenolul A, anumite pesticide, parabeni etc. Practic, zeolitul silicic micronizat are o actiune de cateva ori mai puternica decat a zeolitilor clasici.

Proprietati
Mod de administrare:
Pe parcursul zilei, pe stomacul gol, se iau 1-2 lingurite rase de produs, pentru adulti, 1 lingurita rasa pentru copiii de 6-14 ani; 1/2 lingurita pentru copiii de 3-6 ani. Pulberea se administreaza amestecata cu apa (1 lingurita rasa la jumatate de pahar de apa), astfel asimilarea fiind optima.
Precautii si contraindicatii::
Produsul poate inactiva medicamentele care contin metale (litiu, de exemplu) la administrare concomitenta
Producator:
DVR PHARM